Til toppen

Om Brynje of Norway

Brynje of Norway er en liten, norsk familiebedrift i Larvik som har et stort mål: Å levere bekledning som gir folk mulighet til å oppleve naturen, uten at det skal gå på bekostning av den. Helt siden 1887 har vi vært verdenskjent for vår kvalitet, funksjonalitet og varighet. Få klær har holdt flere eventyrere så varme, tørre og trygge som våre. Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary kom først til topps på Mount Everest i 1953, var det med Brynje innerst mot huden.

I dag leverer Brynje bekledning til både herre, dame og barn - og du finner oss høyt og lavt i hele verden. Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Når våre plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også.

 

Kvalitet varer lengst

Vi er meget opptatt av å bevare både natur og miljø. Mens andre stadig skifter ut sine kolleksjoner, velger vi farger og modeller som skal leve i årevis. Våre produkter produseres i Europa og lages i høy kvalitet for at skal vare lengst mulig. Vi gir deg 5 års garanti, og hjelper deg å reparere hvis noe skulle gå galt. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det både for lommeboka, naturen og miljøet.

Vi er svært takknemlige for våre flotte ambassadører og for alle bevisste og rause samarbeidspartnere og kunder som gir oss drahjelp. Takk for at dere deler innspill, erfaringer og opplevelser! Dere inspirerer stort og hjelper oss å bli stadig bedre.


Følg oss

 

Se også