Skip to main content
Til toppen
Fri frakt over 1750,-

Brynje og helsetrøya

 

Brynje er en norsk familiebedrift fra Larvik som har vært verdenskjent for kvalitet, funksjonalitet og varighet siden 1887.

I 1887 steg Jacob Jacobsen i land i Larvik og etablerte J. Jacobsen Trikotasje og Konfeksjon. I 1921 fant Henrik Brun fra Uvdal opp den aller første "Brynje-trøya" som lignet ringbrynjen til vikingene. Helsetrøya ble videreutviklet i samarbeid med forsvaret og etter hvert ble den en viktig del av utrustningen på krevende ekspedisjoner til klodens mest ugjestmilde steder. Da Hillary og Tenzing besteg Mt. Everest som de første mennesker i 1953, var det med Brynjes helsetrøye innerst mot huden.

I dag benyttes Brynjes netting-, ull-, og skall-bekledning av polar-guider, folk i tøffe yrker og friluftsfolk som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens kaldeste steder, så vil de garantert fungere for deg også.
 

 

Natur og samfunnsansvar


Siden 1887 har Brynje laget klær med fokus på kvalitet, funksjonalitet og varighet. I motsetning til andre som stadig skifter ut kolleksjoner og legger til rette for at folk skal kjøpe nytt, lager Brynje modeller som skal leve i år etter år. Fargene er tidløse og inspirert av naturen.

Brynjes mål er ikke å bli størst mulig, men å opptre bærekraftig i samarbeid med bevisste kunder. Brynje lager kvalitet som skal vare lengst mulig. Resten er opp til deg. Bruk klærne lenge, følg vaskeanvisningen og reparer. Det er bra, både for naturen og lommeboka.

 

Lenker
Language
Min side