Skip to main content
Til toppen
Fri frakt over 1750,-

FiberProTector Impregnering

Produktnummer: FP290816
Fra: inkl. mva.
Størrelse
Farge

Effektiv impregnering, godt egnet til Brynjes skallklær.

FiberProTector spray til Impregnering av skallklær og mye mer...

Impregner klær og utstyr slik at det holder lengre! Impregneringen kan brukes på de fleste tekstiler og stoffer; skallklær, sko, telt og skinn. Sprayen er laget i Norge og er uten PFOS, PFOA eller andre stoffer som er skadelige for mennesker, natur eller miljø. Kåret til nr. 1 i USA.

Impregneringen skaper en beskyttelse rundt hvert fiber. Dette gjør at tekstilene fortsatt puster, samtidig som vann og smuss holdes ute. En impregnert overflate bidrar også til redusert fysisk slitasje og er effektiv på alle fleste typer tekstiler.

Fiber ProTector impregneringsspray fungerer ekstremt godt på tekstiler med en vanntett og pustende membran. Beskyttelse av denne typen stoffer vil beholde de naturlige egenskapene lenger. Sprayen kan også brukes i hjemmet for å beskytte møbler, gardiner, puter, stoler etc.

Det er lett å impregnere! Spray med en jevn bevegelse ca. 20 cm unna stoffet. Vi anbefaler å gjøre dette i et godt ventilert område, det ideelle er å gjøre det utendørs. Vent minst 60 minutter før du tar i bruk det impregnerte produktet. Hvis du ved en feil sprøyter for mye på et område – ikke stress; dette kan enkelt fjernes med en klut.


Produktegenskaper

  • Inneholer verken PFOS, PFOA eller andre stoffer som er skadelige for mennesker, natur eller miljø.

  • Holder tekstiler og skinn tørre, samtidig som de puster

  • Beskytter mot væske, smuss, slitasje og UV-stråler

  • Motvirker falming og gjør at plaggene beholder farger og egenskaper lengre

  • Virker antibakteriell

  • Er usynlig

  • Meget godt egnet til impregnering av Brynjes skallprodukter

  • 500 ml dekker ca. 3,5 m² (en til to Antarctic jakker)

  • Kåret til nr. 1 i USA i test mot USAs to mestselgende impregneringer

 


Se også:

Produktguide
One size
SP

 

Vi lager kvalitet som skal vare lengst mulig. Resten er opp til deg. Bruk klærne lenge, vask riktig og reparer. Det er bra, både for naturen og lommeboka. 

Brynje of Norway er en familiebedrift fra Larvik som har vært verdenskjent for kvalitet siden 1887. Historiens første nettingtrøye ble funnet opp av Henrik Brun i 1921. Brynje-trøya ble videreutviklet i samarbeid med Forsvaret og ble en viktig del av utrustningen på ekspedisjoner til klodens mest ugjestmilde steder. Da Hillary og Tenzing besteg Mt. Everest som de første mennesker i 1953, var det med Brynjes helsetrøye innerst mot huden. Historien om Brynje og helsetrøya


Del dine turbilder med oss - @brynjeofnorway | #brynjeofnorway
Lenker
Language
Min side