Skip to main content
Til toppen
Fri frakt over 1750,-

Guppyfriend Washing Bag

Produktnummer: GF002073WB87
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Guppyfriend vaskepose

Vaskeposen Guppyfriend™ er en praktisk løsning for å redusere mengden syntetiske mikrofibre som havner i natur, vann og hav.

Posen har glatt overflate med svært små hull. Dette sikrer at mikroplast som ellers ville blitt slitt løs fra plagget forblir i posen og ikke havner i vaskevannet.

Når du benytter posen vil du også skåne plaggene. Du vil kunne oppleve at de blir mindre slitt, får lengre levetid og holder seg penere.

Posen er ufarget og laget av ubehandlet nylon. Når posen er utslitt kan den resirkuleres.

Mål: 50 x 75 cm

Vekt ca. 80 gram

 

Hvordan bruke vaskeposen:

 

Hoved produkttype for Brynes produkter
Modell 87
Størrelse 87
Farge WB
Detalj 73
Type 20
Serie 00
Brynjeprodukt GF
Brynje variant produkter
Farge WB

 

Vi lager kvalitet som skal vare lengst mulig. Resten er opp til deg. Bruk klærne lenge, vask riktig og reparer. Det er bra, både for naturen og lommeboka. 

Brynje of Norway er en familiebedrift fra Larvik som har vært verdenskjent for kvalitet siden 1887. Historiens første nettingtrøye ble funnet opp av Henrik Brun i 1921. Brynje-trøya ble videreutviklet i samarbeid med Forsvaret og ble en viktig del av utrustningen på ekspedisjoner til klodens mest ugjestmilde steder. Da Hillary og Tenzing besteg Mt. Everest som de første mennesker i 1953, var det med Brynjes helsetrøye innerst mot huden. Historien om Brynje og helsetrøya


Del dine turbilder med oss - @brynjeofnorway | #brynjeofnorway
Lenker
Language
Min side