Skip to main content
Til toppen

Om Brynje

Historien om Brynje og helsetrøya

Brynje er en liten familiebedrift fra Larvik. I 1887 steg Jacob Jacobsen i land her og etablerte J. Jacobsen Trikotasje og Konfeksjon. Jacobsens tekstil-kunnskaper, sammen med norsk ull og nye ideer om netting innerst mot huden, ble fort suksess. «Brynje-trøya» som ble brukt av forsvaret, ble også et mote-plagg for vanlige folk i både inn- og utland.

Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary besteg Mt. Everest for første gang i 1953, var det med Brynjes helsetrøye innerst mot huden. Brynjes produkter ble etter hvert verdenskjent for kvalitet, funksjonalitet og varighet.

Den dag i dag utruster Brynje mange krevende ekspedisjoner til klodens mest ugjestmilde steder. Klærne blir benyttet av ekspedisjonsfolk, ledende guider, folk i tøffe yrker – og friluftsfolk som ferdes ute i vær og vind. Når plaggene presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også. Les hele historien om Brynje og helsetrøya

 

Natur og samfunnsansvar

Mennesket er en del av naturen, og det er vårt ansvar å ta vare på den for fremtidige generasjoner. Brynjes mål er ikke å bli størst mulig, men å opptre bærekraftig i samarbeid med bevisste kunder.

Brynje lager kvalitet som skal vare lengst mulig. Resten er opp til deg. Bruk klærne lenge, følg vaskeanvisningen og reparer. Det er bra, både for naturen og lommeboka. Les om Brynje, natur og samfunnsansvar
 


 

  • Brynjes organisasjonsnummer: 913 029 666 MVA
  • Postadresse: Brynje of Norway AS, Postboks 2023 Stubberød, 3255 Larvik
  • Besøksadresse, hovedkontoret i Larvik: Øya 41, 3262 Larvik
  • Besøksadresse, butikk og kontorer i Oslo: Kongens gate 16
Min side
Language