Til toppen

Personvernerklæring

Brynje Of Norway AS fokuserer på å ivareta og beskytte våre kunders personvern. Vi behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder i samsvar med personopplysningsloven og personopplysningsforskriften.

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi mottar og samler inn når du bestiller og benytter deg av tjenester fra Brynje Of Norway AS, samt hva vi gjør for å beskytte personopplysningene.

Webredaktøren har det daglige ansvaret for behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

 

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som kunde 

Personinformasjon som samles inn og behandles for registrerte brukere i vår nettbutikk er:

  • kontaktinformasjon som navn, adresser, e-postadresse og telefonnummer
  • passord lagres enveiskryptert
  • kjøpstransaksjoner/ordre med leveringsinformasjon, valgt frakt- og betalingsmetode (ikke betalingsopplysninger som kredittkortinfo)
  • e-post kommunikasjon som ordrebekreftelser, tilbud og systemmeldinger
  • annen informasjon som brukernavn, passord, språk, handlekurv, handlelister og favoritter


Gurusoft er databehandler, og vår leverandør på utvikling og vedlikehold av www.brynje.no

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Gurusoft som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom Brynje of Norway som kunde og Gurusoft regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Gurusoft samler inn og bruker trafikkinformasjon, eksempelvis nettlesertype og IP-adresse, og lagrer dette i en begrenset periode. Disse logger/data blir ikke trukket ut og brukt i andre sammenhenger. Formålet med lagringen er å:

  • oppdage og forhindre sikkerhetstrusler
  • levere stabile og raske skytjenester
  • kunne undersøke og spore eventuelle svindelforsøk eller ondsinnede handleringer mot skytjenesten

 

Informasjonskapsler/cookies på brynje.no

Når du besøker brynje.no vil nettleseren din laste ned informasjonskapsler (cookies). Dette er små tekstfiler som utveksles mellom nettleseren din og vårt nettsted og som brukes for å få nettstedet til å fungere best mulig. Som bruker kan du velge å avvise lagring og bruk av informasjonskapsler (cookies). Vi anbefaler Post- og teletilsynets nettsted nettvett.no for beskrivelse av hvordan du kan akseptere eller avvise informasjonskapsler (cookies).

Det er Gurusoft AS som leverer netthandelsplattformen/skytjenesten Gurusoft Ecommerce for vårt nettsted og som står for teknisk utvikling, drift og vedlikehold. Gurusoft benytter følgende to informasjonskapsler for at nettstedet skal fungere:

  • JSESSIONID er en «sesjons-cookie» som fjernes fra din datamaskin/mobil når du lukker nettleseren. Denne cookien har en referanse-ID til en sesjonsfil på webserveren. Sesjonsfilen inneholder ikke-personlige data og er nødvendig for at brukerne kan ha hver sine handlekurver, favoritter, osv. Sesjonsfilen slettes automatisk etter at brukeren har lukket nettleseren eller vært inaktiv, og lagres således ikke permanent. Kun systemadministratorer har tilgang til sesjonsfilene.
     
  • ListView-cookie benyttes for at systemet skal huske hvilke typer produktlister en bruker har valgt. Lagrer ingen personlige data.

 

I tillegg har vi valgt å inkludere følgende informasjonskapsler på brynje.no:

  • Google Analytics gir oss kunnskap om hvordan brynje.no benyttes. Vi kan for eksempel se hvor mange som besøker siden, hvor lenge brukerne besøker siden, hvilke sider som blir mest besøkt, hvilket land brukerne befinner seg i, om de bruker PC eller mobil osv. Vi benytter informasjonen til å forbedre nettsidene våre og lage relevant og nyttig innhold.
     
  • Facebook pixel er et analytisk verktøy som måler hvor effektiv Facebook-annonseringen vår er. Vi kan måle konverteringer, bygge publikum og optimalisere annonsekampanjer etc. Vi bruker pikselen til å forbedre kommunikasjon og budskap i kampanjene vi kjører på Facebook.

 

Sikkerhetssertifikat (SSL)

Det er trygt å besøke brynje.no. Vi har installert sikkerhetssertifikat som bekrefter nettstedets identifitet og sikrer at all kommunikasjon er kryptert. Vi benytter anerkjente sikkerhetssertifikat fra ledende aktør Commfides (er også leverandør til Altinn.no). Formålet med kryptering er å sikre trygg datakommunikasjon mellom server (vårt nettsted) og klient (din nettleser). Dette inkluderer et digitalt sertifikat som skal bevise at nettstedet og dets avsender er ekte.

 

Personopplysninger til ERP system (Visma Business)

Vi overfører i dag følgende informasjon fra brynje.no til vårt forretningssystem (ERP):

  • kontaktinformasjon som navn, adresser, e-postadresse og telefonnummer
  • kjøpstransaksjoner/ordre med leveringsinformasjon, valgt frakt- og betalingsmetode (ikke betalingsopplysninger som kredittkortinfo)

 

Personopplysninger til Consignor (frakthåndtering)

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-post) – benyttes for å håndtere leveringsforespørsler.

 

Innsyn og sletting av personopplysninger

Registrerte brukere finner personinformasjonen vi har lagret ved innlogging på "Min side". Ønsker du å få slettet personopplysningene vi har lagret kan du kontakte kundeservice@brynje.no.

 

Revisjon av personvernerklæringen

Brynje Of Norway AS kan endre denne personvernerklæringen dersom behandlingen av personopplysninger endres. Vi endrer også dersom revisjon anses nødvendig grunnet endring i lover eller forskrifter. Vi vil gjøre enhver endring godt synlig på denne siden og anbefaler deg å lese igjennom vår personvernerklæring med jevne mellomrom når du besøker brynje.no.