Til toppen

Klær for ryttere: Hold deg varm i stallen og på hesteryggen


Kle deg slik at du verken fryser eller svetter mye når du jobber med hest. Varme og komfort er viktig for sikkerhet og fokus både på ridetur og i stallen.

I samarbeid med Hest360.no ønsker vi i Brynje å inspirere ryttere til å kle seg slik at de ikke fryser - og til å bruke klærne sine lengst mulig. Vi anbefaler Super Thermo netting og ull innerst mot huden fordi disse plaggene regulerer temperaturen og frakter fukt vekk fra kroppen. Klærne gir god bevegelighet og har høy kvalitet som gjør at de varer lenge.

 

Anbefalte plagg for deg som jobber med hest:

Hiking Pants M's

Slitesterk, allround tur- og friluftsbukse som kan brukes året rundt.
10900400

Expedition Jacket 2.0 W's

Kraftig skalljakke for damer, beregnet for høyfjell og ekspedisjoner i kalde og kjølige omgivelser med skiftende vær.
10951271

Expedition Pants 2.0 W's

Kraftig skallbukse for damer beregnet for høyfjell og ekspedisjoner i kalde og kjølige omgivelser med skiftende vær.
10950401

Liselotte Lefdal og Cecilie Schilbred testet netting innerst mot huden. Her er deres tilbakemeldinger:


Brynje - en liten familiebedrift fra Larvik

Siden 1887 har Brynje vært verdenskjent for kvalitet, funksjonalitet og varighet. Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary kom først til topps på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje-netting innerst mot huden. Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de fungere for deg også.

Natur og bærekraft: Kvalitet varer lengst
Brynjes mål er ikke å bli størst mulig. Brynje lager produkter med høy kvalitet for at de skal vare lengst mulig. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for lommeboka, naturen og miljøet. Mer om Brynje, natur og bærekraft
 

Se også: