Skip to main content
Til toppen
Fri frakt over 1750,-

Brynje og helsetrøya

 

Brynje er en norsk familiebedrift fra Larvik som har vært verdenskjent for kvalitet, funksjonalitet og varighet siden 1887.

Det hele begynte med at Jacob Jacobsen steg i land i Larvik og etablerte J. Jacobsen Trikotasje og Konfeksjon. I 1921 fant Henrik Brun fra gården Lunda i Uvdal opp den første nettingtrøya som lignet ringbrynjen til vikingene. “Brynje-trøya” ble utviklet i samarbeid med forsvaret og etter hvert ble den en viktig del av utrustningen på krevende ekspedisjoner til verdens ytterpunkter. Da Hillary og Tenzing besteg Mt. Everest som de første mennesker i 1953, var det med Brynjes helsetrøye innerst mot huden.

Gjennom årenes løp har Brynje utrustet mange ekspedisjoner til klodens mest ugjestmilde steder. I dag benyttes Brynjes netting-, ull-, og skall-bekledning av polar-guider, folk i tøffe yrker og friluftsfolk som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens kaldeste steder, så vil de garantert fungere for deg også.

Natur og samfunnsansvar


Siden 1887 har Brynje laget klær med fokus på kvalitet, funksjonalitet og varighet. I motsetning til andre som stadig skifter ut kolleksjoner og legger til rette for at folk skal kjøpe nytt, lager Brynje modeller som skal leve i år etter år. Fargene er tidløse og inspirert av naturen.

Brynjes mål er ikke å bli størst mulig, men å opptre bærekraftig i samarbeid med bevisste kunder. Brynje lager kvalitet som skal vare lengst mulig. Resten er opp til deg. Bruk klærne lenge, følg vaskeanvisningen og reparer. Det er bra, både for naturen og lommeboka.
 

Hvordan kle seg                 


Brynje har utrustet mange ekspedisjoner til klodens mest ugjestmilde steder. Her er tips om hvordan du kan kle deg for å holde deg tørr og varm i skiftende vær, enten du er i høy eller lav aktivitet.

 

Lenker
Language
Min side