Til toppen

Arctic Hat

Produktnummer: 10406000
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Arctic Hat

Arctic Double-serien er et to-lags, innovativt funksjonstøy med netting innerst og varm merinoull av høy kvalitet på utsiden. To-lags kombinasjonen med netting og ull er meget lett i forhold til den store varmeeffekten som oppnås. Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon-garn som opptar lite fuktighet. Nettingen binder mye luft, og derfor isolerer plaggene svært godt. Ved høy aktivitet leder nettingen fuktighet bort fra kroppen. Ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre ut og danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen.

Ingen andre undertøy oppnår de samme egenskapene i ett og samme produkt. Arctic lue er en klassiker på kalde ekspedisjoner og fungerer for alle som ferdes ute i vær og vind. Arctic-serien er kåret til best i test en rekke ganger og har vunnet Teko innovasjonspris.
 

Tekniske spesifikasjoner

  • 100% syntetisk nettingfor
  • Utside i 80% Merinoull og 20% Polyamid
  • Vekt: 70 g
  • Materialvekt, ull: 220 g/m2
  • Materialvekt, netting: 140 g/m2
  • Størrelser:
    - S/M
    - L/XL

 

Vask av ullprodukter

Merinoull er myk og lettstelt. Ull blir ikke skittent på samme måte som andre klær, så derfor trenger du ikke vaske plaggene så ofte. Tørk plaggene etter bruk, heng til lufting og bruk om igjen. Bra både for lommeboka og miljøet! Maskinvask forbruker både vann og energi. Se våre vaskeråd for ull her

 

 

Netting på innsiden

Hoved produkttype for Brynes produkter
Materiale: 80% 20% merinoull/polyamid, 100% polypropylene nettingfor
Materialvekt: Ytterstoff 220 g/m2, Netting140 g/m2
Vekt: 70 g

Produktdatablad

Produktdatablad
Last ned oppdatert produktdatablad
Last ned