Skip to main content
Til toppen
Fri frakt over 1750,-

Brynje of Norway er Miljøfyrtårn-sertifisert


I juni 2020 ble Brynje of Norway sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift. Det er vi veldig stolte av!

Miljøfyrtårn er en anerkjent sertifisering som hjelper bedrifter å jobbe målrettet innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Brynje setter stor pris på å bli sertifisert og ser det som vårt ansvar å bidra til å oppnå FNs bærekraftsmål. 


Natur og samfunnsansvar ligger i Brynjes ryggrad

Samfunnsansvar, natur- og miljøhensyn ligger til grunn for hele Brynjes virksomhet. Det sitter i ryggraden hos våre ansatte og styrer alle de små og store beslutninger vi tar i det daglige - i møte med leverandører, kunder og samarbeidspartnere.

Brynje er en liten familiebedrift fra Larvik. Vi har alltid ment at mennesket er en del av naturen, og at vi trenger de ressursene som naturen gir oss. Det er vårt ansvar å ta vare på naturen for fremtidige generasjoner. Derfor lager Brynje produkter med høy kvalitet for at de skal vare lengst mulig. I motsetning til andre som stadig skifter ut kolleksjoner og legger til rette for at folk skal kjøpe nytt, lager vi modeller som skal leve i år etter år. Vårt mål er ikke å bli størst mulig, men å opptre bærekraftig i samarbeid med bevisste kunder. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for lommeboka, naturen og miljøet.

I Brynje jobber vi målrettet i det daglige for å bli enda mer natur- og miljøvennlige. Lokalt i Larvik har vi for eksempel erstattet oljefyr med varmepumper. Vi har også skiftet ut gammel belysning med LED-lys og lagt til rette for elbillading. Vi kildesorterer i alle rom og leter stadig etter nye ting vi kan forbedre. Les mer om Brynje, natur og samfunnsansvar


Se også:

Til nyhetsarkiv

Lenker
Language
Min side