Til toppen

Klær for ansatte i barnehager og skoler som er ute i vær og vind


Kle deg slik at du ikke fryser når du jobber i kjølige omgivelser. Varme, behagelige klær er viktig både for sikkerhet og komfort på arbeidsplassen.

Brynje of Norway er en liten, norsk familiebedrift fra Larvik. Våre klær benyttes av bl.a av forsvaret, ekspedisjonsfolk og folk som jobber utendørs i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også. Karveslettlia Barnehage i Tromsø anbefaler Brynje-plagg som regulerer temperaturen og frakter fukt vekk fra kroppen. Klærne gir god bevegelighet, og høy kvalitet gjør at plaggene varer lenge.

 

Plagg som egner seg godt for ansatte i barnehager og skoler:


Natur og bærekraft: Kvalitet varer lengst

Brynjes mål er ikke å bli størst mulig. Brynje lager produkter med høy kvalitet for at de skal vare lengst mulig. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for lommeboka, naturen og miljøet. Mer om Brynje, natur og bærekraft
 


Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary kom først til topps på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje-netting innerst mot huden. Men husk: Små ekspedisjoner er også store!

 

Se også: