Til toppen

Klær for ansatte i butikk og varehandel


Kle deg slik at du ikke fryser når du jobber i kjølige omgivelser, for eksempel på kjølelager eller nær dører som stadig åpnes og lukkes. Varme, behagelige klær er viktig for både sikkerhet og komfort på arbeidsplassen.

Brynje of Norway er en liten, norsk familiebedrift fra Larvik. Våre klær benyttes høyt og lavt i hele verden av bl.a av forsvaret, ekspedisjonsfolk og folk i tøffe yrker. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også. Velg Brynje-plagg som regulerer temperaturen og frakter fukt vekk fra kroppen. Klærne gir god bevegelighet, og høy kvalitet gjør at plaggene varer lenge.

 

Klær som egner seg godt for deg som jobber i butikk og varehandel:


Om Brynje, natur og  samfunnsansvar

Brynje er en liten, norsk familiebedrift fra Larvik. Våre klær har høy kvalitet og benyttes høyt og lavt i hele verden av bl.a. forsvaret, ekspedisjonsfolk og folk i tøffe yrker. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også.

Brynjes mål er ikke å bli størst mulig. Vi lager produkter med høy kvalitet for at de skal vare lengst mulig. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for lommeboka, naturen og miljøet. Mer om Brynje, natur og bærekraft

 

Se også:


Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary kom først til topps på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje-netting innerst mot huden.