Skip to main content
Til toppen
Fri frakt over 1750,-

Robust, unisex fjellanorakk med moderne, teknisk preg

Robust, unisex fjellanorakk med moderne, teknisk preg

En svært robust anorakk beregnet for høyfjell og tøffe turer i kjølige og kalde omgivelser med skiftende ruskevær. Fungerer både høyt og lavt og gir også en sporty hverdagslook.

Her får du den klassiske, norske "anorakkfølelsen" samtidig som mange funksjonelle detaljer tilfører et moderne og teknisk preg.

Schoeller®-stoffet er vindtett, vannavvisende og gir meget god ventilasjon slik at du ikke føler deg klam. Fireveis stretch kombinert med smarte sømmer gir meget god bevegelighet. Stoffet føles svært mykt og behagelig mot kroppen, uten å være tettsittende eller trangt. Jakken "knitrer" ikke og er nesten lydlys slik at du hører hver minste lyd i naturen rundt deg.

Hetta er hjelmkompatibel og kan enkelt utvides for å slippe inn mer luft når du blir varm. Den høye kragen gir god beskyttelse i tøft vær. Ventilasjonsglidelåser gjør det enkelt å regulere temperaturen; den ene glidelåsen går hele veien ned, slik at anorakken er enkel å ta av og på – svært praktisk! Den romslige passformen gir både bevegelsesfrihet og plass til isolerende under- og mellomlag under på kalde dager. I front er det også to store innerlommer som kan brukes til å oppbevare vannflasker etc. inn mot kroppen. Lommene er sydd i lett nettingstoff for å sikre optimal ventilasjon.


Se Expedition Anorakk her:

Expedition Anorak

10951370
Lenker
Language
Min side