Skip to main content
Til toppen
Fri frakt over 1750,-

Kompani Lauritzen på TV2 bruker Brynje-plagg innerst mot huden

 

Brynje of Norway holder rekruttene i Kompani Lauritzen tørre og varme med netting og merinoull. Her ser du hvilke Brynje-plagg de bruker.

Dag Otto Lauritzen har invitert 14 kjendiser til å delta i hans militære spesialutdanning. Gjennom streng disiplin og beinharde øvelser, skal rekruttene bli til "den beste versjonen av seg selv". Rekruttene må vise at de klarer å holde hodet kaldt i stressende omgivelser, og de må grave frem mot til å overvinne frykt. De fire som til slutt står igjen, skal gjennomføre et spesialoppdrag der det til slutt vil kåres én vinner.

Kompani Lauritzen bruker disse Brynje-produktene

Lauritzens rekrutter bruker netting i både ull (Wool Thermo) og Polycolon (Super Thermo). Utenpå nettingen bruker de trøyer i merinoull (Classic Wool). Her ser du plaggene de har på seg:
 

Classic Shirt

10300300
Fra:
Classic Longs

10300400
Fra:
Super Thermo Shirt w/ panels

10200305
Fra:
Super Thermo Longs w/ knee panels

10200412
Fra:
Wool Thermo Longs w/ knee panels

10150410
Fra:
Wool Thermo Zip Polo W's

10151215
Fra:
Tactical Arctic Hat

TA406000
Fra:

 

Brynje - en liten familiebedrift fra Larvik

Siden 1887 har Brynje vært verdenskjent for kvalitet, funksjonalitet og varighet. Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary kom først til topps på Mount Everest i 1953, var det med Brynje innerst mot huden. Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de fungere for deg også.

Natur og bærekraft: Kvalitet varer lengst
Brynjes mål er ikke å bli størst mulig. Brynje lager produkter med høy kvalitet for at de skal vare lengst mulig. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for lommeboka, naturen og miljøet. Om Brynje, natur og bærekraft


Se også:

 

Lenker
Language
Min side