Skip to main content
Til toppen
Fri frakt over 1750,-

Nyhet: Brynje Explore Ventile Jacket for mann


I tillegg til Brynje-netting innerst mot huden, brukte Tenzing og Hillary klær av Ventile-stoff da de besteg Mt. Everest i 1953. Bli kjent med Brynjes nye Explore Ventile Jacket for mann!

Ventile-stoff ble først utviklet av flyvåpenet i England (RAF) for å gjøre livet bedre for soldater som hoppet fra fly og landet i kaldt sjøvann under 2. verdenskrig. Ventile ble også benyttet da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary besteg Mt. Everest som de aller første mennesker i 1953. Brynje har utviklet sin nye Ventile jakke i samarbeid med ledende guider; her har du meget høy kvalitet i kombinasjon med tekniske detaljer som gir svært god beskyttelse under krevende forhold.

Explore Ventile Jacket er en lett, robust og allsidig tur- og friluftsjakke som kan brukes året rundt både i fjell, skog og mark. Jakken er svært pustende og slitesterk, samtidig som den er vindtett, vannavvisende og lydsvak. Ventile-stoffet er laget av 100 % organisk rå-bomull som puster svært godt. I vått vær sveller bomullen ut og blir tilnærmet vanntett. For å gjøre jakken enda mer vannavvisende, er skuldre, hette og overarmer dekket med Schoeller® 3-lags membran. Kombinasjonen av Ventile bomull og Schoeller membran gir deg en svært lett og behagelig jakke med ekstremt gode pusteegenskaper.


Dette er Explore Ventile Jacket M's

Explore Ventile Jacket M's

Lett og robust tur- og friluftsjakke som kan brukes året rundt både i fjell, skog og mark. Begrenset antall jakker på lager.

10921272
Fra:
Lenker
Language
Min side