Skip to main content
Til toppen
Fri frakt over 1750,-

Velkommen til Brynje.no

 

Velkommen til våre nettsider, her kan du finne produktinformasjon, bestille produkter, sjekke status på lager og dine ordre.

For raskest mulig levering, ber vi om at ordre legges inn på denne siden.

 

Priser:

Prisene på denne siden er de prisene som er avtalt med Brynje, dersom du mener prisene er feil, ta kontakt med oss.

Frakt kommer i tillegg og beregnes etter pakking av varene.

 

Samlebestilling:

For enklest og raskest bestilling har vi laget en funksjon som heter samlebestilling, her kan du se alle variantene i både størrelse og farge av et produkt.

Ved å føre musen over feltet for størrelse vil faktisk lagerbeholdning bli synlig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mediabank:

Bilder, logoer og tekster kan fritt lastes ned fra våre sider, dersom du trenger tilgang til bilder eller logoer i høy oppløsning benytt vår mediabank.

http://mediabank.brynje.no/

Brukernavn: user

Passord: media

 

Reklamasjoner:

Vi ønsker å alltid levere de beste produktene, men feil og mangler kan oppstå. Dersom kunden ønsker å reklamere på et produkt send oss en mail med bilde og beskrivelse av mangelen så tar vi en rask avgjørelse om produktet skal repareres eller erstattes.

 

Firmaopplysninger:

Ved endring av firmaopplysninger, leveringsadresser eller annen viktig informasjon, send en mail til kundeservice@brynje.no

 

EHF - faktura:

Vi tilbyr nå EHF faktura, dersom dere er registrert i ELMA, vil dere ved neste fakturering motta fakturaen elektronisk, dersom dere benytter EHF faktura, men ikke mottar dette fra oss, ta kontakt slik av vi kan få satt dette opp.

 

 

Lenker
Language
Min side