Til toppen

Klær for deg som jobber med travhest

image

Kle deg slik at du ikke fryser når du jobber med travhest. Varme og komfort er viktig for sikkerhet og fokus både på travbanen og i stallen.

Øystein Tjomsland er en av Norges eller fremste travtrenere. Han anbefaler Brynje netting og ull innerst mot huden fordi plaggene regulerer temperaturen og frakter fukt vekk fra kroppen. Samtidig gir klærne god bevegelighet, og høy kvalitet gjør at plaggene varer lenge.


Anbefalte plagg for deg som jobber med travhest:


image

Brynje - en liten familiebedrift fra Larvik

Siden 1887 har Brynje vært verdenskjent for kvalitet, funksjonalitet og varighet. Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary kom først til topps på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje innerst mot huden. Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de fungere for deg også.

Natur og bærekraft: Kvalitet varer lengst
Brynjes mål er ikke å bli størst mulig. Brynje lager produkter med høy kvalitet for at de skal vare lengst mulig. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for lommeboka, naturen og miljøet. Mer om Brynje, natur og bærekraft
 

Se også: