Skip to main content
Til toppen
Fri frakt over 1750,-

Brynje of Norway lanserer skalljakke og skallbukse for damer

Brynjes nye skallbekledning for damer er beregnet for høyfjell og ekspedisjonsbruk og gir beskyttelse under de mest krevende forhold. Jakken og buksen er utviklet sammen med ledende guider og har mange tekniske detaljer.

I mars 2020 ble Brynje of Norway valgt som leverandør av skallbekledning til ansatte ved Norsk Polarinstitutt. Vi er svært glade for at vi nå kan tilby solide skallklær til damer.
 

Expedition Jacket 2.0 W's

Kraftig skalljakke for damer, beregnet for høyfjell og ekspedisjoner i kalde og kjølige omgivelser med skiftende vær.

10951271
Fra:
Expedition Pants 2.0 W's

Kraftig skallbukse for damer beregnet for høyfjell og ekspedisjoner i kalde og kjølige omgivelser med skiftende vær.

10950401
Fra:

Brynje - en liten familiebedrift fra Larvik

Siden 1887 har Brynje vært verdenskjent for kvalitet, funksjonalitet og varighet. Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary kom først til topps på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje innerst mot huden. Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de fungere for deg også.


Natur og bærekraft: Kvalitet varer lengst
Brynjes mål er ikke å bli størst mulig. Brynje lager produkter med høy kvalitet for at de skal vare lengst mulig. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for lommeboka, naturen og miljøet. Mer om Brynje, natur og bærekraft
 

Se også:

Lenker
Language
Min side