Skip to main content
Til toppen
Fri frakt over 1750,-

Foredrag v/ eventyrer Randi Skaug - 27.10.22

27. oktober 2022 inviterer vi til offisiell åpning av den nye butikken vår i Oslo! Kveldens store godbit er et  inspirerende foredrag med  Randi Skaug, vår fremste ambassadør gjennom mange år. Randi var første norske kvinne på Mt. Everest. Hun har fullført The Seven Summits og en rekke krevende ekspedisjoner. I dag bor Randi i havgapet på øya Naustholmen i Steigen. Foredraget "En av Folka" handler om mennesker, vennlig fellesskap og store naturopplevelser på ei fredelig øy langt mot nord.
 

Foredrag med Randi Skaug: "En av Folka"

Du har kanskje sett programmet «Eit enklare liv» på NRK eller BBC Earth om Naustholmen Adventure Island, øya til Randi. Nå kan du få møte henne live! I 2004 ble Randi Skaug fra Åsbygda første norske kvinne på Mt. Everest. Turen hadde ett mål: Å mestre. Og hun klarte det! Randi er outsideren som erobret verdens høyeste fjell. Ingen i fjellmiljøet hadde hørt om henne før. I 2007 fullførte hun Seven summits – det høyeste fjellet på hvert kontinent. Men plutselig tok livet en helt ny vending:

 – Jeg satt i senga med katta da jeg fant Naustholmen på Finn. Da jeg skjønte at hele øya var til salgs, ikke bare husene, kjøpte jeg den. Ikke for å sitte alene med ekko i veggene, men for å skape et fredelig sted i en urolig verden. Naustholmen ble den åttende fjelltoppen min, etter Seven Summits. Det er et sted det er lett å komme til, men vanskelig å reise fra. Her gjør vi mye sammen, på dugnad. Og vi har det nærmeste man kommer en fritidsordning for voksne - med prosjektet "Livets skole" for folk med utenforskap. Naustholmen er ikke et vanlig overnattingssted, men en plass hvor store naturopplevelser og vennlig fellesskap er viktige verdier.

Randi er sjefen og driver øya. Hun sjekker aldri dagsomsetningen, men har full kontroll på økonomien, omdømmet og ikke minst bærekraften, både lokalt og internasjonalt. Les mer om Randi Skaug

 

Handlekveld: Tips og råd om bekledning

Etter foredraget er det handlekveld hvor vi gir deg tips og råd om bekledning. Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også.

Program

 • 10:00 - 17:00  Åpen butikk
 • 17:00 - 17:30  Stengt. Vi rigger til foredrag!
 • 17:30  Dørene åpner
 • 18:00 - 19:00  Foredrag
 • 19:00 - 20:00  Handlekveld, tips og råd


Pris, påmelding, avmelding, venteliste?

 • Pris: Aldeles gratis...men støtt gjerne Randis skoleprosjekt i Nepal
 • Påmelding: Send en hyggelig e-post til: oslo@brynje.no
 • Avmelding: Si i fra til oslo@brynje.no hvis du ikke kan slik at folk på venteliste får mulighet.
 • Venteliste: Ja, det er venteliste til dette foredraget. Vi kontakter deg hvis det putselig blir en ledig stol!

 


Veibeskrivelse

Nyhetsbrev

Vi sender deg informasjon om:

 • Foredrag og events
 • Nyheter i butikken
 • Andre hyggelige ting :-)

Abonner på nyhetsbrev

* påkrevd

Lenker
Language
Min side