Skip to main content
Til toppen
Rask levering i hele verden Fri frakt over 1500,-

Jubileumsforedrag med Randi Skaug: 20 år siden Mt. Everest

20 år har gått siden Randi Skaug besteg Mt. Everest som første norske kvinne. Den 27. februar 2024 kan du møte Randi i Oslo og høre spennende detaljer fra Everest som ikke har blitt fortalt tidligere!

Ingen i fjellmiljøet hadde hørt om henne. Flere tvilte på at hun ville klare det. Men 20. mai 2004 sto første norske kvinne på Mt. Everest og hun het Randi Skaug. Men så skulle hun ned igjen. Og akkurat DEN historien har aldri vært fortalt i sin helhet. Nå kommer den!

Randi er en av Norges mest allsidige eventyrere. Hun har padlet Nordnorges kyst, vært i over 80 land, gått på ski på Grønland, Svalbard, Iran, Marokko og i Antarktis. Hun ble også fjerde nordmann på Seven summits - men hadde ikke dårlig tid. Hennes filosofi er at det tar den tida det tar. Denne tankegangen har hun tatt med seg til Steigen i nord hvor hun driver sin egen opplevelsesdestinasjon; drømmeøya Naustholmen! Visjonen på Naustholmen er å være et fredelig sted i en urolig verden.


Etter foredraget er det handlekveld med hyggelige priser hvor du får tips og råd om bekledning.


Tid, sted og påmelding

  • Tid: 27. februar 2024 kl. 18:00. Oppmøte senest 17:55!
  • Sted: Brynje-butikken i Oslo: Kongens gt. 16 nær Stortinget
  • Pris: Gratis inngang. Vi oppfordrer alle til å donere til Randis utdanningsprosjekt i Nepal - VIPPS nr. 655078
  • Påmelding: Send en hyggelig e-post til: oslo@brynje.no. Aldersgrense 14 år.
  • Avmelding: Si i fra til oslo@brynje.no hvis du ikke kan slik at folk på venteliste får mulighet!
  • Venteliste: Dersom det blir venteliste, kontakter vi deg hvis det blir ledig plass.

 

Program

  • 17:55 - Seneste oppmøte for påmeldte.
  • 18:00 - Foredrag. Ferdig kl. 19:00.
  • 19:00 - Handlekveld, tips og råd. Kun for deltagere på foredraget. Ferdig kl. 20:00.

###

Dette er Brynje

Brynje er en norsk familiebedrift fra Larvik som har vært verdenskjent for kvalitet siden 1887. I 1921 utviklet Henrik Brun fra Uvdal den første nettingtrøya – også kalt «Brynje-trøya». Da Hillary og Tenzing besteg Mt. Everest i 1953, var det med Brynjes helsetrøye innerst mot huden. I dag benyttes Brynjes netting, ull og skallklær av polar-guider, folk i tøffe yrker og friluftsfolk som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens kaldeste steder, så vil de garantert fungere for deg også. Bruk klærne lenge, følg vaskeanvisningen og reparer. Det er bra, både for naturen og lommeboka. Les mer om Brynje


Nyhetsbrev

* påkrevd
Lenker
Language
Min side