Til toppen

Personvernerklæring


Brynje Of Norway AS fokuserer på å ivareta og beskytte våre kunders personvern. Vi behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder i samsvar med personopplysningsloven og personopplysningsforskriften. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som kunde.

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi mottar og samler inn når du bestiller og benytter deg av tjenester fra Brynje Of Norway AS, samt hva vi gjør for å beskytte personopplysningene.

Webredaktøren har det daglige ansvaret for behandlinger av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.
Gurusoft er databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet/nettbutikken. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Gurusoft som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom kunde og Gurusoft regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Personvern og informasjonskapsler
Når du besøker vårt nettsted vil nettleseren din laste ned informasjonskapsler ("cookies"). Dette er små tekstfiler som utveksles mellom nettleseren din og vårt nettsted og som brukes for å få nettstedet til å fungere best mulig.
Som nettbruker kan du velge å avvise lagring og bruk av informasjonskapsler ("cookies"). Vi anbefaler Post- og teletilsynets nettsted nettvett.no for beskrivelse av hvordan du kan akseptere eller avvise informasjonskapsler ("cookies").
Informasjonskapsler/cookies på nettstedet
Det er Gurusoft AS som leverer netthandelsplattform/skytjenesten Gurusoft Ecommerce for vårt nettsted og som står for teknisk utvikling, drift og vedlikehold. Gurusoft benytter følgende to informasjonskapsler for at nettstedet skal fungere:

• JSESSIONID; dette er en «sesjons-cookie» som fjernes fra din datamaskin/mobil når du lukker nettleseren. Denne cookie-en har en referanse-ID til en sesjonsfil på webserveren. Sesjonsfilen inneholder ikke-personlige data. Nødvendig for at anonyme brukeren kan ha hver sin handlekurv, favoritter, osv. Sesjonsfilen slettes automatisk etter at brukeren har lukket nettleseren eller vært inaktiv, og lagres således ikke permanent. Kun systemadministratorer har tilgang til disse sesjonsfilene.
• listView; cookie benyttes for at systemet skal huske hvilke typer produktlister en bruker har valgt, to mulige verdier: list eller grid visning. Lagrer ingen personlige data.

I tillegg har vi valgt å inkludere følgende informasjonskapsler i vårt nettsted:

Google Analytics – Brynje.no bruker bruker Google Analytics for å se hvordan brukerene av nettsiden bruker den. Vi kan se hvor lenge de besøker siden, hvilke sider de besøker, demografisk informasjon, interesser, geografi, atferd og teknologi. All denne informasjonen er sjelden relevant, men vi bruker det for først og fremst for å se antall besøk. Samlede data lagres i 14 måneder før de blir slettet automatisk (ref: https://support.google.com/analytics/answer/7667196)

Facebook – Brynje.no benytter seg av en såkalt Facebook pixel. Facebook Pixel er et analytisk verktøy som måler hvor effektiv Facebook-annonseringen vår er. Vi kan med den måle konverteringer, bygge publikum og optimalisere annonsekampanjene våre annonseadministrasjonen på Facebook.
Vi bruker pikselen til å forstå hvilke handlinger brukerne våre utfører etter de har trykket på en annonse, noe som gir oss muligheten til å nå de brukerne som er viktigst for oss. Ved å lære av den adferden som brukerne våre har på nettstedet vårt, kan du effektivisere kommunikasjon og budskap i kampanjene vi kjører på Facebook.

Sikkerhetssertifikat (SSL)
Det er trygt å besøke dette nettstedet og nettstedet vårt har sikkerhetssertifikat som bekrefter nettstedets identifitet og sikrer at all kommunikasjon er kryptert. Vi benytter anerkjent sikkerhetssertifikat fra ledende aktør Commfides (også leverandør til Altinn.no).  
Formålet med kryptering er å sikre en trygg datakommunikasjon mellom server (vårt nettsted) og klient (din nettleser). Dette inkluderer et digitalt sertifikat som skal bevise at nettstedet og dets avsender er ekte.

Personopplysninger
Personinformasjon som samles inn og behandles for registrerte brukere i denne nettbutikken er:
• kontaktinformasjon som navn, adresser, e-postadresse og telefonnummer
• passord lagres enveiskryptert
• kjøpstransaksjoner/ordre med leveringsinformasjon, valgt frakt- og betalingsmetode (ikke betalingsopplysninger som kredittkortinfo)
• e-post kommunikasjon som ordrebekreftelser, tilbud og systemmeldinger
• annen informasjon som brukernavn, passord, språk, handlekurv, handlelister og favoritter
• Gurusoft som leverandør av skytjenesten samler inn og bruker trafikkinformasjon, eksempelvis nettlesertype og IP-adresse, og lagre dette i en begrenset periode. Disse logger/data blir ikke trukket ut og brukt i andre sammenhenger. Formålet for denne lagrering er:

     å oppdage og forhindre sikkerhetstrusler
     å levere stabile og raske skytjenester
    å kunne undersøke og spore eventuelle svindelforsøk eller ondsinnede handleringer mot skytjenesten.


Personopplysninger til ERP system (visma business)
Vi overfører i dag følgende informasjon fra denne nettsiden til vårt forretningssystem (ERP):
• kontaktinformasjon som navn, adresser, e-postadresse og telefonnummer
• kjøpstransaksjoner/ordre med leveringsinformasjon, valgt frakt- og betalingsmetode (ikke betalingsopplysninger som kredittkortinfo)

Personopplysninger til Consignor (frakhåndtering)
(Navn, adresse, telefonnummer, e-post) – benyttes for å håndtere leveringsforespørsler.

Innsyn til Personopplysninger
Registrerte brukere finner Personinformasjon vi har lagret i nettbutikken/nettsiden under Min side etter innlogging. Spørsmål ad personinformasjon kan rettes til: kudeservice@brynje.no

Sletting av Personopplysninger
Ønsker du å slette de personopplysningene som er lagret på deg er det bare å ta kontakt med oss på: kudeservice@brynje.no

Revisjon av personvernerklæringen

Brynje Of Norway AS kan endre denne personvernerklæringen dersom:

    Behandlingen av personopplysninger endres.
    Revisjon anses nødvendig grunnet endring i lover eller forskrifter gitt i medhold av lov.

Brynje Of Norway AS vil gjøre enhver endring godt synlig, men anbefaler på generelt grunnlag at du leser denne personvernerklæringen med jevnlige mellomrom ved besøk på våre Nettsider.