Til toppen

MC-klær som holder deg tørr og varm på motorsykkeltur


Kle deg slik at du ikke fryser på MC-tur. Været kan skifte fort, og varme og komfort er viktig både for sikkerhet og fokus i trafikken.

Frode Lein er en av Norges råeste ultraløpere med topplassering i noen av verdens mest ekstreme ultraløp, og få kan kulde bedre enn han. Tidlig på våren tar Frode frem motorsykkelen og kler seg med basisplagg fra Brynje, kombinert med trafikksikker MC-bekledning. Plaggene regulerer temperaturen, gir god bevegelighet og holder vind og regn ute.


Klær som egner seg godt for MC-folk:


Hvilke plagg skal jeg velge?

Her kan du lese litt om ulike plagg og hvordan de fungerer.

 • Super Thermo netting i Polycolon: Netting innerst mot huden gir luftsirkulasjon og frakter damp og overskuddsvarme vekk fra kroppen. Godt egnet både kalde og varme dager.
   
 • Wool Thermo netting i merinoull: Egner seg best på kalde dager og når du svetter lite.
   
 • Classic Zip Polo: Tettvevd ulltrøye som passer perfekt utenpå nettingen.
   
 • Arctic Zip Polo Shirt: Meget varm trøye i netting og ull. Høy hals når opp til hjelmen. Lange ermer varmer håndleddene; dra ermene over knokene inni hanskene og bruk tommelfingerhullet for å holde på plass.
   
 • Antarctic bukse i netting og merinoull: Meget varm og har ekstra beskyttelse på knær og rumpe som hjelper mot vind og kaldt sete.
   
 • Arctic XC-suit heldress i netting og merinoull: Holder deg varm på hele kroppen på kalde dager. Funker også som et skikkelig koseplagg innendørs etter en varm dusj!
   
 • Sprint Balaklava er tettsittende med få sømmer. Sitter svært godt uten at det blir for trangt  og gir god beskyttelse til ansikt, hals og nakke. Ventilasjonshull gjør det behagelig å puste gjennom stoffet.

   
 • Active Wool Sock: Strekker seg godt oppover leggene og gir god varme i støvlene. Lukter lite.
   


Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary kom først til topps på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje-netting innerst mot huden.