Skip to main content
Til toppen
Fri frakt over 1750,-

Marthe Brendefur: Mot syd - alt eg lærte av å gå til Sydpolen.

6. mars tar Marthe Brendefur deg med «behind the scenes» fra ekspedisjonslivet, både opp og nedturer. Om du for eksempel er er uheldig og tisser på noe i teltet ved et uhell - hva bør du absolutt ikke treffe?

Da vestlendingen Marthe Brendefur plutselig ble strandet i Oslo måtte hun ta grep. I mangel på adekvate fjellsider måtte hun lære seg å gå på bortoverski! Dette, kombinert med en enorm fasinasjon for ekspedisjoner og en manglende evne til å sitte stille, har siden tatt henne til Finnmarksvidda, Hardangevidda, Grønland og Sydpolen. Og det ligger ikke an til at hun blir lei med det første. Når hun ikke er ute, så skravler hun stort sett om å være det - og om noen få uker vendes skituppene mot Nordvestpassasjen i Canada, hvor førti iskalde dager på sjøis i isbjørnens rike venter.

Marthe deler tips, råd og lærdommer fra sine turer: Konsekvenser av personlige valg, viktigheten av håp og hvordan ulike tankesett kan påvirke opplevelser. Hvordan påvirkes badeender av miljøet i Antarktis - og om du er uheldig og tisser på noe i teltet ved et uhell - hva bør du absolutt ikke treffe. Det blir «behind the scenes» fra ekspedisjonslivet, både opp og nedturer.
 


Etter foredraget er det handlekveld med hyggelige priser hvor du får tips og råd om bekledning.


Tid, sted og påmelding

  • Tid: 6. mars 2024 kl. 18:00. Oppmøte senest 17:55!
  • Sted: Brynje-butikken i Oslo: Kongens gt. 16 nær Stortinget
  • Pris: Gratis inngang.
  • Påmelding: Send en hyggelig e-post til: oslo@brynje.no. Aldersgrense 14 år.
  • Avmelding: Si i fra til oslo@brynje.no hvis du ikke kan slik at folk på venteliste får mulighet!
  • Venteliste: Dersom det blir venteliste, kontakter vi deg hvis det blir ledig plass.

 

Program

  • 17:55 - Seneste oppmøte for påmeldte.
  • 18:00 - Foredrag. Ferdig kl. 19:00.
  • 19:00 - Handlekveld, tips og råd. Kun for deltagere på foredraget. Ferdig kl. 20:00.

###

Dette er Brynje

Brynje er en norsk familiebedrift fra Larvik som har vært verdenskjent for kvalitet siden 1887. I 1921 utviklet Henrik Brun fra Uvdal den første nettingtrøya – også kalt «Brynje-trøya». Da Hillary og Tenzing besteg Mt. Everest i 1953, var det med Brynjes helsetrøye innerst mot huden. I dag benyttes Brynjes netting, ull og skallklær av polar-guider, folk i tøffe yrker og friluftsfolk som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens kaldeste steder, så vil de garantert fungere for deg også. Bruk klærne lenge, følg vaskeanvisningen og reparer. Det er bra, både for naturen og lommeboka. Les mer om Brynje


Nyhetsbrev

* påkrevd
Lenker
Language
Min side