Til toppen

Line Victoria Sverdrup - På tur med hund året rundt


Line Victoria har alltid hatt en sterk lidenskap for hunder og friluftsliv. Som slektning av polfareren Otto Sverdrup er det kanskje ikke unaturlig at blodet som strømmer i Line Victorias kropp også er fylt med eventyrlyst og en stor kjærlighet for polarhunder og norsk natur.

Som ung ble hun trukket i pulk bak familiens Grønlandshunder, og som voksen har hun valgt å eie sin egen Grønlandshund og fortsette turene på egenhånd. Det var spesielt etter et år på Valdres Folkehøgskole og en klassetur til Alaska med hundespann som fremkomstmiddel at hun virkelig bestemte seg for at hennes retning i livet skulle gå under snøtunge furutrær og langs glitrende fjellvann.
 

Små ekspedisjoner er også store

Turlivet til Line Victoria innebærer så mangt. Alt fra fisketurer med storsekk og hunden Sarek på vidda, til lange vinterturer med en pulk pakket med det hun trenger for å overleve en kald, norsk vintertur under stjerneklar himmel. Samtidig har Line Victoria vært en sterk stemme for det å se verdien av å bruke nærmarka og lavterskel friluftsliv. Du trenger verken gå langt, bære tungt eller gå den hardeste turen for å nyte det naturen har å by på. Å overnatte på en topp ved din hjemby kan gi like fine opplevelser som en langtur langt til fjells. Det viktigste er å komme seg ut, erfaringene kommer etterhvert.
 

Line Victorias favorittplagg

Her er noen av Brynje-plaggene Line Victoria liker aller best:


Mer om Line Victoria Sverdrup

 

Se også: