Skip to main content
Til toppen
Fri frakt over 1750,-

Kristin Harila er første norske kvinne på verdens farligste fjell, Annapurna

SISTE NYTT 11.11.22: Kristin Harila klarte nesten å sette verdensrekord og klatre alle verdens 14 fjell over 8000 meter på èn sesong. Rekorden glapp fordi hun ikke fikk tillatelse fra Kina til å klatre de to siste toppene. Men Kristin gir ikke opp drømmen: Hun forsøker på nytt i 2023!

Kristin Harila er første norske kvinne på Annapurna (8091 m), verdens farligste fjell. En av fem som prøver å bestige fjellet overlever ikke. Hun nådde toppen torsdag 28. april. Hun har satt seg et vannvittig mål; å klatre verdens 14 fjell over 8000 meter på rundt 5 måneder.

 

Vannvittig mål

Kristin Harila har satt seg et vanvittig mål: Å klatre alle 14 toppene over 8.000 meter på en sesong. Og ikke bare det - hun ønsker å sette verdensrekord ved å gjøre det på litt over fem måneder! Den nåværende rekorden er på seks måneder og seks dager.

Vi i Brynje er svært imponert over det Kristin får til. Vi er også stolte over at Kristin velger Brynje Arctic-bekledning til topps på Annapurna. Gratulerer så mye og lykke til videre, Kristin!

 

Les mer:

 

Lenker
Language
Min side