Skip to main content
Til toppen
Fri frakt over 1750,-

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden


Som medlem i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden kan din bedrift handle Brynje-bekledning til egne avtalepriser.

Brynje of Norway er leverandør i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, som er norges største innkjøpsorganisasjon for overnattings-, serverings- og reiselivsbedrifter. Dagny Øren, bransjesjef i NHO Reiseliv, er svært fornøyd med samarbeidsavtalen med Brynje.

- Våre opplevelsesbedrifter i hele Norge tilbyr aktiviteter året rundt i all slags vær, som for eksempel havfiske, kajakk, fjellturer, nordlyssafari, sykling, skiaktiviteter og hundekjøring. Jeg tror mange har behov for varme klær i jobbsammenheng, sier Øren.

Brynje er en liten familiebedrift og setter stor pris på samarbeidet. For oss er det viktig å samarbeide med de rette aktørene. NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har en klar strategi når det gjelder bærekraft og følger opp sine leverandører. At begge parter har fokus på natur og bærekraft er helt avgjørende for samarbeidet.


Slik handler du Brynje via NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Send e-post til kundeservice@brynje.no. Oppgi firmanavn, orgnummer og at dere er medlem i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Brynje sender deg brukernavn og passord. Logg inn på www.brynje.no og handle til avtalte priser.
 

«Vi bruker Brynje nesten daglig. Netting og ull fra Brynje holder oss varme og gode og plaggene varer i mange år.»  Kirsti Vik Hjerkind, Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning

 

Se også:

Lenker
Language
Min side