Til toppen

Klær for håndtverkere som jobber ute i vær og vind

image

Kle deg slik at du ikke fryser når du snekrer eller bedriver håndtverk i vær og vind. Varme, behagelige klær er viktig for både sikkerhet og komfort på arbeidsplassen.

Snikkergutane er et byggefirma som holder til i Ålesund og Volda. De anbefaler Brynje-plagg som regulerer temperaturen og frakter fukt vekk fra kroppen. Klærne gir god bevegelighet, og høy kvalitet gjør at plaggene varer lenge. 

Anbefalte Brynje-plagg for håndtverkere:


image

Brynje - en liten familiebedrift fra Larvik

Siden 1887 har Brynje vært verdenskjent for kvalitet, funksjonalitet og varighet. Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary kom først til topps på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje innerst mot huden. Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de fungere for deg også.

Natur og bærekraft: Kvalitet varer lengst
Brynjes mål er ikke å bli størst mulig. Brynje lager produkter med høy kvalitet for at de skal vare lengst mulig. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for lommeboka, naturen og miljøet. Mer om Brynje, natur og bærekraft
 

Se også: