Skip to main content
Til toppen

Eventyraften 2023: Foredrag, eventyrlige friluftsprosjekter og gale ideer

Eventyraften er en kveld fullspekket med historiefortelling, eventyrlige friluftsprosjekter og gale ideer. Kjente turprofiler stiller opp med spennende foredrag om banebrytende prosjekter og turer utenom det vanlige. Dette er en helaften av de sjeldne for friluftsinteresserte!

Norge trenger en helaften der tur og eventyr står i fokus. En samling for mennesker som brenner for nye opplevelser og eventyrlyst. En kveld der vi kan inspirere hverandre og dele lysten for å utforske og flytte grenser. Eventyraften er til for alle som kjenner på eventyrlyst, og skal bidra til å øke interessen for ulike typer eventyr og friluftsliv. I tillegg til spennende program blir det kåringer, premier og etterfest. Velkommen!


Nominer Årets Eventyrer 2023

Målet med hedersprisen Årets Eventyrer er å anerkjenne én eller flere personer som har vært på sitt livs største eventyr - og som har utfordret seg selv i naturen. I tillegg kåres Årets rookie, som går til de litt mindre kjente eventyrerne blant oss, i startfasen av sin karriere som utforskere.


Stikk innom Brynjes stand

På Brynjes stand får du tips og råd om bekledning for alle typer friluftseventyr. Stikk innom oss for en hyggelig prat!

 

Tid, sted og påmelding

Min side
Language