Skip to main content
Til toppen
Fri frakt over 1750,-

Brynje lanserer Adventure Softshell pant for dame og mann

Adventure Softshell Pant er en lett, robust og slitesterk tur- og friluftsbukse som kan brukes året rundt både i fjell, skog og mark. Denne buksen fungerer like bra på båltur som på klatretur i fjellet!

Brynje har utviklet buksen i samarbeid med ledende guider, noe som har resultert i mange, gjennomtenkte tekniske detaljer. Buksen er sydd i Shoeller® 2-lags softshell materiale som har fireveis stretch og meget gode pusteegenskaper. Grovt kevlar-stoff i baken, på knær og innside legg gjør buksen svært slitesterk - her er det bare å ake seg over steinblokker på topptur! Det er store toveis lufteåpninger langs lår og legger. Du kan justere vidden på buksebeinet nederst med trykk-knapper og strammestropp. Åpner du buksebeinet helt opp nederst er det fullt mulig å ta seg frem med randonee-støvler også. Gamasj-hemper nederst på buksa hindrer snø i å trenge inn. I livet er det både robust borrelås-stramming med kraftig strikk og hemper for vanlig belte.

Kort sagt - denne buksa er rå - og nydelig å ha på!

Kombiner gjerne buksen med Brynjes robuste skalljakker. For optimal fukttransport og isolasjon anbefales Super Thermo netting stilongs innerst mot huden og Classic Wool som mellomlag på kalde dager. Brynje Elastic belte passer også bra til buksa.


Dette er Adventure Softshell Pant:

Adventure Softshell Pants W's

Adventure Softshell pant er en robust og slitesterk tur- og friluftsbukse som kan brukes året rundt både i fjell, skog og mark.

10900451
Fra:
Adventure Softshell Pants M's

Adventure Softshell pant er en robust og slitesterk tur- og friluftsbukse som kan brukes året rundt både i fjell, skog og mark.

10900450
Fra:
Lenker
Language
Min side