Skip to main content
Til toppen
Fri frakt over 1750,-

Adventure Softshell pant testet av Randulf Valle Naturformidling

Adventure Softshell pant testet av Randulf Valle Naturformidling

Sommeren 2022 spurte vi Randulf Valle om han ville teste Adventure softshell pant, noe han takket ja til. Etter to års testing var stor slitestyrke og allsidighet noe av det som ble trukket frem.

Randulf Valle er sivilingeniør i kjemi fra NTNU og har doktorgrad i metallurgi. Valle var delaktig på eiersiden og i driften av bladet Friluftsliv. Han har også publisert artikler i en lang rekke andre magasiner og aviser, deriblant Villmarksliv, Alt om Fiske, Jakt, Vi Menn og UTE. Randulf driver "Podkasten Uteliv" og har skrevet flere bøker.
 

Utdrag fra testen

- Gjennomgående liker jeg denne buksa svært godt. Til bruk i norske fjell, hvor varmen sjelden blir det største problemet, vil den være et svært godt valg gjennom hele barmarkssesongen. Også vinterstid vil den i mange sammenhenger gi en fin balanse mellom vindmotstand og lufting. For eksempel på treningsturer eller på lengre turer i skogslandskap, hvor vinden ikke vil bli den kraftigste.

- Min nesten to år gamle bukse viser foreløpig ingen tegn på å nærme seg slutten på sitt livsløp. Buksa fremstår som ekstremt solid og slitesterk. Jeg har ikke observert noen svikt i sømmer eller andre konstruksjonsdetaljer. Alle glidelåser, knapper og hemper fungerer fortsatt som da buksa var ny. Slitestyrken er noe å ha i bakhodet om man reagerer på prislappen. Jeg tror nemlig denne buksa fort varer mer enn dobbelt så lenge som én til halve prisen.

- Det som først og fremst slår meg med buksa er det utrolig vidtfavnende bruksområdet. På tøffe vinterturer i høyfjellet med utsikter til kraftig vind ville jeg valgt en annen bukse. Brynje Adventure Softshell Pant kan også bli i varmeste laget på de flotteste sommerdagene siden stoffet er ganske tykt og lunt. Bortsett fra det kan den brukes til det meste.
 

Pluss

  • God passform.
  • Behagelig mot kroppen.
  • Svært god slitestyrke.
  • Fin balanse mellom lufting og vindmotstand.
  • Gjennomtenkte løsninger.

Minus

  • I varmeste laget på de beste sommerdagene.
  • Tørker relativt sent om den blir våt.
  • Ikke den letteste.


Mer:


Adventure Softshell pants

Adventure Softshell Pants M's

Adventure Softshell pant er en robust og slitesterk tur- og friluftsbukse som kan brukes året rundt både i fjell, skog og mark.

10900450
Adventure Softshell Pants W's

Adventure Softshell pant er en robust og slitesterk tur- og friluftsbukse som kan brukes året rundt både i fjell, skog og mark.

10900451
Lenker
Language
Min side