Til toppen

Arctic Zip-off Longs 3/4 Legs

Produktnummer: 10400503
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Med Arctic Double Zip-off Longs kan du enkelt justere temperaturen på tur. Dra opp glidelåsen på hver side for å ta av hele plagget, eller luft ut overskuddsvarme.

Arctic Double er et to-lags undertøy med Super Thermo netting innerst og merinoull ytterst. To lags-kombinasjonen er meget lett i forhold til varmeeffekten som oppnås. Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon-garn som opptar lite fukt. Nettingen danner også et varmende luftlag. Ved høy aktivitet ledes fukt bort fra huden gjennom nettingen og ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre vekk fra kroppen.

Arctic passer ypperlig til all slags friluftsaktivitet; plaggene brukes av forsvaret, folk i tøffe yrker, kalde ekspedisjoner og små og store som er ute i vær og vind. Arctic er kåret til Best i test flere ganger og har vunnet Teko innovasjonspris. Vårt ullgarn kommer fra verdens ledende produsent Schoeller, og er produsert med fokus på dyrevelferd, natur og miljø. Se også: Tips om bekledning


Tekniske spesifikasjoner

  • Netting: 100 % polycolon
  • Utside: 80 % merinoull, 20 % polyamid
  • Materialvekt netting: 140 g/m2
  • Materialvekt ytterstoff: 220 g/m2
  • Totalvekt: 330 g

Produktdatablad

Produktdatablad
Last ned oppdatert produktdatablad
Last ned