Til toppen

Arctic Hat

Produktnummer: 10406000
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Arctic lue

Arctic Double-serien er et to-lags, innovativt funksjonstøy med netting innerst og varm merinoull av høy kvalitet på utsiden. To-lags kombinasjonen med netting og ull er meget lett i forhold til den store varmeeffekten som oppnås. Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon-garn som opptar lite fuktighet. Nettingen binder mye luft, og derfor isolerer plaggene svært godt. Ved høy aktivitet leder nettingen fuktighet bort fra kroppen. Ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre ut og danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen.

Ingen andre undertøy oppnår de samme egenskapene i ett og samme produkt. Arctic lue er en klassiker på kalde ekspedisjoner og fungerer for alle som ferdes ute i vær og vind. Arctic-serien er kåret til best i test en rekke ganger og har vunnet Teko innovasjonspris.
 

Tekniske spesifikasjoner

  • 100% syntetisk nettingfor
  • Utside i 80% Merinoull og 20% Polyamid
  • Vekt: 70 g
  • Materialvekt, ull: 220 g/m2
  • Materialvekt, netting: 140 g/m2
  • Størrelser: S/M og L/XL

 

Vask, impregnering og vedlikehold

Buksen vaskes og impregneres på samme måte som våre Expedition skallplagg. Dersom plagget lukter vondt pga. røyk eller kroppslukt, er det ofte nok å henge opp plagget utendørs i tørt vær slik at det får luftet seg skikkelig. Maskinvask forbruker både vann og energi. Les mer om hvordan du vasker her
 

Ta godt vare på Brynje-klærne dine og bruk dem lenge

Brynje lager produkter med høy kvalitet for at de skal vare lengst mulig. Det viktigste du kan gjøre for natur og miljø er å reparere, ta godt vare på klærne og bruke dem lengst mulig. Les om Brynje, natur og samfunnsansvar

 

Brodering av logo, merker og spesialmodeller

Vi hjelper deg gjerne å sette ditt eget preg på Brynje-plagg. Logo og tekst kan broderes på mange av våre plagg, og vi kan gjøre tilpasninger slik at plaggene passer perfekt til ditt formål. Les om brodering av logo mm.

 

Se også

Netting på innsiden

Hoved produkttype for Brynes produkter
Materiale: 80% 20% merinoull/polyamid, 100% polypropylene nettingfor
Materialvekt: Ytterstoff 220 g/m2, Netting140 g/m2
Vekt: 70 g

Produktdatablad

Produktdatablad
Last ned oppdatert produktdatablad
Last ned